Què fer? Fem Empordà – L’Agenda de l’Alt Empordà –

Què fer? Fem Empordà – L’Agenda de l’Alt Empordà

Volem…

Realitzar i tenir al dia: Què fer? Fem Empordà- L’Agenda de l’Alt Empordà

Mantenir una agenda de l’Alt Empordà, no és fàcil. L’Alt Empordà té 68 municipis. La majoria dels quals són menors de 1000 habitants. En contraposició, és una comarca amb una gran efervescència cultural, festiva, activista, excursionista, musical, teatrera, etc. La llista d’esdeveniments és habitualment molt llarga, per aquesta raó prentendre incloure tots els esdeveniments és una utopia. No obstant això, ens comprometem a intentar-ho!

Amb aquesta finalitat, hem volgut estructurar la web de Fem Empordà.  Volem que sigui un lloc de referència com a l’agenda lúdica de la comarca, amb esdeveniments no lucratius.

Com la distribuirem?

Què fer? Fem Empordà- L’Agenda de l’Alt Empordà

En la pàgina central, trobareu un calendari que us permetrà accedir a la llista d’esdeveniments que es realitzen cada dia, i discriminar per data i lloc.

Per fer-ho més fàcil, hem creat diferents categories que us ajudin a trobar els esdeveniments que us puguin interessar. Així, podeu trobar un lloc per les festes. No només per les festes majors, sinó per molts altres esdeveniments festius. També, un important apartat amb les programacions dels principals escenaris de la comarca. Així com també, volem ser un aparador pel teatre amateur que sovint representa el seu treball en diferents pobles de la comarca.

Donat el creixent interès pels esports a l’aire lliure, especialment les curses i marxes, s’ha creat un apartat que intentarà concentrar-ne els principals esdeveniments: esports.

Tampoc ens volem deixar els nens i nenes, i la gran quantitat d’activitats infantils que dins les programacions de les festes i d’altres esdeveniments es dediquen als més petits: nenes i nens.

A part dels apartats de cultura i música,  recordar-vos les fires, que promocionant els productes locals, dels que ens sentim tan orgullosos, i dels nostres artesans, se celebren a molts pobles i viles de l’Alt Empordà.

Esperem

Poder mantenir aquesta agenda ben viva. I així també, crear apartats durant l’any, que posin en relleu els moments festius i més importants de la comarca.

Doncs, el nostre és un projecte petit, amb ganes de créixer, un portaveu de la gent i de tot el que es fa a casa nostra, i pels de casa nostra.

Clica: Fem Empordà, l’Agenda de l’Alt Empordà.