xocolatada solidaria a colera

Xocolatada Solidària a Colera

Xocolatada Solidària a Colera – Dissabte 15 de febrer de 2020, 17h.

Així, el proper dissabte 15, a les 17h a la Plaça Pi i Margall no us perdeu la 3a Xocolatada Solidària! Us hi esperen a tots!!

Perquè el 15 de febrer se celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil. Un any més aquest dia té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la importància dels reptes als que s’enfronten els nens i adolescents amb càncer i les seves famílies.  Així com de la necessitat de que tots els nens en qualsevol lloc del món tinguin accés a un diagnòstic precís i precoç. I que a més puguin rebre un tractament eficaç.

Llavors, la immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer es centren en el càncer d’adults. Per això, l’ Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació del càncer infantil amb un equip de 35 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de donacions privades d’entitats, empreses i persones solidàries que ho fan possible. El laboratori d’investigació del càncer infantil de Sant Joan de Déu ofereix les millors tècniques de diagnòstic molecular i de pronòstic de la malaltia. Al mateix temps que treballa en el desenvolupament de noves teràpies més efectives, menys agressives i més personalitzades per als nens i nenes que pateixen càncer.

Per això, a Lladó es sumen a aquesta proposta, TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL.

Xocolatada Solidària a Colera

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

15 Feb 2020

Hora

17:00

Etiquetes

Festa tradicional

Localització

Colera