Vine al teu mercat a prop

Mercat de petits productors artesans de proximitat

Vine al teu mercat a prop de l’Agrupació APPA (Agrupació Petits Productors Artesans). Així, són petits productors, que dia rere dia treballen per oferir-nos productes de primera qualitat, de proximitat i artesanals. Doncs, la prioritat és la puresa de la producció, la professionalitat dels acabats i els valors que ofereix la seva feina. A més, és una tasca poc reconeguda però tanmateix merescuda per a cada un d’ells.

Dins el conjunt de projectes a desenvolupar es plantegen diferents  mercats de Nadal mixt presencial/virtual adaptats a la nova situació,

Per això es crearà una instal·lació formada per diversos tòtems, un per cada productor i un tòtem central de diferent format on s’explica les principals raons del projecte i que serveix com enllaç amb l’apartat virtual de la fira.

El projecte està suportat per una web general que serveix com a portal informatiu de les seves raons.

* Producció KM0, sostenibilitat, ecologia, qualitat i salut, promoció zones rurals, etc…

* La informació de cada productor/artesà i les seves dades de contacte.

* Agenda detall de futures activitats.

Així, el diumenge de Pasqua estaran Agullana de 9:00 a 14:00h a la Plaça Major. Els trobarem a tots amb parada física amb els nostres productes. A més amb un APPArador amb els productes dels productors que no podran venir.

Vine al teu mercat a prop

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Tags: ,

Data

04 abr. 2021

Hora

09:00

Etiquetes

Art

Localització

Agullana
Categories