The Black Barbies a Pontós

Concert de THE BLACK BARBIES

The Black Barbies a Pontós – Diumenge 4 d’octubre de 2020.

Així aquest cop, la Mutte Cultural ens proposa un Vermut molt interessant i divertit al Convent de Pontós.

Doncs a partir de les 12h, ens esperem per fer el Vermut al Convent de Pontós. Després, a les 12:30, música amb The Black Barbies. I finalment, a les 14:30h. Paella (9€).

Llavors, aquest grup és una de les propostes més originals i innovadores del panorama musical actual. Amb la poderosa veu de Desireé Diouf al capdavant i la direcció musical del guitarrista Oriol Riart, també compten amb la secció de vents i cors més divertida i sexy de tota Barcelona.

Sempre amb un so fresc, enganxós i sensual, combinen temes propis i versions de hits de tots els temps. A ritme de jazz, swing, soul funk, la seva música és un viatge pels diferents estils de la música negra i del pop que convida a moure el cos, a cantar i a gaudir d’un espectacle únic.

Amb una estètica vintage molt cuidada i una posada en escena impecable, submergeixen el públic en una atmosfera de sorpresa, alegria i complicitat. Un concert de The Black Barbies és molt més que un concert: és un xou dinàmic i amb molt ritme, és una festa de principi a fi!

Què fer? Fem Empordà
Tags: ,

Data

04 Oct 2020

Hora

12:30

Etiquetes

Música

Localització

Pontós
Categories