Run Castell Figueres 2021

Run Castell Figueres 2021 

La cursa Run Castell Figueres 2021.

Així, la setmana del 26 d’abril al 3 de maig arriba, amb la seva 14a edició la cursa «Run Castell de Sant Ferran» de Figueres. Doncs, és una cursa organitzada per l’Ajuntament de Figueres i el Club Atletisme Figueres,  i amb el suport de la Diputació de Girona.

Després de la cursa «Run Castell “confinats”», aquest any la cursa podrà fer-la qui vulgui entre el 26 d’abril i el 3 de maig. I tot  a través de l’aplicació esportiva Strava i «Els Reptes del Doctor Soler». Llavors és un conjunt de reptes mensuals proposats a la mateixa aplicació Strava que consisteix en una competició de running o BTT per camins de la zona. A més, tants cops com es vulgui i gratuïtament. El repte del mes d’abril, segons ha informat el compte de «Els Reptes del Doctor Soler», va comptar amb 306 participants corrents i 122 en BTT. Aquesta col·laboració permetrà que els participants de la «Run Castell de Sant Ferran» puguin fer l’itinerari marcat pels organitzadors tants cops com vulguin, per tal de millorar la seva marca personal o bé per competir amb els altres corredors. Tot el recurregut està marcat

I també, aquells que utilitzen l’aplicació strava podran registrar la seva volta i així participaran en un sorteig de diferents obsequis… tipus #reptedrsoler. Els que no tinguin l’aplicació Strava poden pujar una foto a Instagram i etiquetar-nos @runcastell. I així també participar en el sorteig.

Properament més informació

Cursa 5Km

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Tags: ,

Data

26 abr. 2021 - 03 maig 2021

Etiquetes

Marxa
Categories