Repensem l’Empordà 2021

Jornada: Repensem l’Empordà 2021. Energies renovables: perills i oportunitats

Repensem l’Empordà 2021, tindrà lloc el dissabte 17 abril de 9:3014:00 al Cercle Sport

Doncs, des de l’Institut d’Estudis Empordanesos, amb el suport de la DO de vins Empordà, Empordà Turisme i la IAEDEN-Salvem l’Empordà, organitzen aquesta jornada.  Així cal debatre la situació que ens trobem a la comarca, i al conjunt del país, amb la tramitació de moltíssims parcs eòlics i solars.

Inscripcions i més informació: www.iee.cat

A 3/4 de 10 del matí: Anna Maria Puig, Presidenta de l’Institut d’Estudis Empordanesos.

La primera conferència serà,

A les 10 del matí. Taula 1: Diagnosi sobre la implantació de les energies renovables en el territori. Doncs contarà amb Joan Arrufí, president de la DO Terra Alta. Carles Riba, enginyer i president del Col·lectiu per a un Nou energètic i Social sostenible. A més de Sergi Saladier, geògraf i consultor en Paisatge, Energia i Planejament territorial.

Seguidament,

A 2/4 de 12 del migdia. Taula 2: Impacte i viabilitat ambiental i econòmica de la transició energètica. Mita Castañer, directora de la Càtedra de Geografia i Pensament Territorial UdG. Antonio Turiel, físic i investigador del CSIC. També amb Joan Vila, enginyer industrial i empresari. A més, Modera: Santi Coll, periodista Setmanari Empordà.

I finalment,

A la 1 del migdia. Conferència de cloenda: Miquel Puig, economista i membre del comitè Assessor Catalunya-Next Generation EU.

També cal dir que es podrà seguir pel canal youtube però la inscripció és obligatòria.

Més informació

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Tags: ,

Data

17 abr. 2021

Hora

09:30 - 14:00

Etiquetes

Cultura

Localització

Figueres