PARK(ING) DAY 2019

Park(ing) day 2019 d’Empuriabrava

PARK(ING) DAY 2019 – Divendres 20 i dissabte 21 de setembre de 2019

Per començar, us volem explicar que el Park(ing)Day és un esdeveniment anual que té lloc en diverses ciutats de tot el món. Es tracta d’una acció de ciutat performativa, educativa i reivindicativa. Així doncs diverses entitats, col·lectius i ciutadania, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic, Tot això amb l’objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient.

D’aquesta manera, aquesta iniciativa va sorgir a la ciutat de San Francisco l’any 2005. Allí,  el col·lectiu d’arquitectes Rebar va proposar una nova manera de mostrar i expressar aquesta reivindicació. Avui es fa a 200 ciutats d’arreu del món. Es pot trobar més informació de l’esdeveniment a escala internacional a www.parkingday.org #parkingday

Park(ing) Day d’Empuriabrava

Aquest 2019 torna el Park(ing)Day, que enguany serà el divendres 20 de Setembre. Per tant, Empuriabrava se suma per primer cop a aquest esdeveniment coincidint amb la setmana europea de la mobilitat sostenible.

Per aquest motiu, Canalitzem, durant els dies 20 i el 21 de setembre dinamitzarà dues zones concretes. El divendres el Passeig Marítim amb el C/Joan Margall. Mentre que el dissabte al C/ Pompeu Fabra amb Passeig Marítim. Per això, en lloc de cotxes aparcats hi trobaràs un espai de jocs per infants, un saló de casa per prendre el té, una sala de reunions, una botiga de roba gratis per sensibilitzar sobre el consum responsable, espais amb música al carrer, col·lectius de ciclistes, i molt més… Tot en un clima festiu i reivindicatiu per un altre model de poble fet i pensat per i amb les persones.

En resum, si la teva associació, col·lectiu o tu, voleu participar amb altres activitats, escriviu a: canalitzem@gmail.com

Descarrega el cartell

Més informació

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

20 Set 2019 - 21 Set 2019

Hora

11:00 - 19:00

Etiquetes

Festa

Localització

Empuriabrava