Nadal a l’Escala 2019

Activitats de Nadal a l’Escala

Nadal a l’Escala 2019

Així a l’Escala començaran la temporada Nadalenca amb l‘encesa de llums de Nadal a les 17.15h, a la plaça de l’Ajuntament. I també la benvinguda al Tió.  A més, hi haurà una cantada de nadales a càrrec dels alumnes de la coral elemental. I ensemble de saxos de l’Escola Municipal de Música el Gavià i un berenar infantil.

Mercat de Nadal

Després, el cap de setmana, 6, 7 i 8 de desembre hi haurà el Mercat de Nadal. També inclou activitats complementàries com són un taller d’Scrap, un concert del Cor Indika o una ballada de Swing Nadalenc. A més, el dissabte dia 7, a les 19:00 hores, es farà un taller sobre com generar els mínims residus durant el període nadalenc. L’ activitat inclou un sorteig d’un kit per tal de promoure aquestes pràctiques.

Durant el mateix cap de setmana també hi ha altres activitats. Per exemple, l’inici de la Quina del Cer o el concurs de dibuix.

Mostra de Cuina de Nadal

A part la Mostra de Cuina de Nadal, que arriba ja a la seva 25a edició, serà els dies 16 i 17 de desembre. Es farà a la cuina-menjador de l’escola Empúries. Això es complementarà amb tres tallers que es faran els dies 14, 21 i 28 de desembre. Però pels que cal fer inscripció prèvia a l’oficina de Turisme.

D’altra banda, la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l’Escala ha organitzat un concert solidari anomenat “Music for food”, amb The Band. Es farà el dia 21 de desembre, a la Sala Polivalent. Es demana als assistents que portin un quilo d’aliments o joguines. Tot això per tal d’ajudar a aquells que ho necessiten.

Altres activitats

Altres activitats previstes aquestes festes  són la representació dels Pastorets (15 de desembre); els concerts de Nadal de l’escola Empúries, l’institut el Pedró i l’Escola Municipal de Música (els dies 19 i 20 de desembre). També la festa de fer cagar el Tió (20 de desembre); el Parc Infantil de Nadal (27 al 29 de desembre). A més de la XXXIX Mostra Col·lectiva d’Artistes Escalencs (des del 28 de desembre al 6 de gener), el Ball de Cap d’Any, l’Aplec del Sol Ixent (1 de gener), o l’arribada dels Reis (5 de gener).

També hi ha una nova edició del Nadal al Museu, en què participen els museus gironins (www.nadalalmuseu.com) i els tallers infantils de Nadal al MAC-Empúries. Nadal a l’Escala 2019

Descarregueu el tríptic informatiu

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Tags: ,

Data

29 Nov 2019

Etiquetes

Festa tradicional

Localització

L'Escala