Masos i molins de Fortià

Jornades Europees de Patrimoni 2020:  Masos i molins de Fortià

Visita: Masos i molins a Fortià. Sortida guiada en bicicleta. Com cada any, des de 2015, Fortià torna a celebrar les Jornades Europees de Patrimoni amb una activitat nova.
El dissabte 10 d’octubre es farà una ruta en bicicleta que resseguirà els masos i molins del terme.
Però, cal inscripció prèvia i seguir les mesures de seguretat de distància i màscara.
Organitza: Ajuntament de Fortià i Blog Història de Fortià ( https://historiafortia.home.blog/ )

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) és una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea.  Doncs, es celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. A més, impulsat per la Generalitat de Catalunya, l’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya. Així com també de l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

Sempre es celebra el segon cap de setmana d’octubre i les activitats són gratuites, i proposen l’obertura de portes de gran nombre d’elements patrimonials. A més  segueixen les mesures de seguretat sanitària per combatre la covid-19. Totes les activitats es poden consultar en l’agenda en línia.
Més informació- Masos i molins de Fortià

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

10 Oct 2020

Hora

10:00

Etiquetes

Cultura

Localització

Fortià