La Muga Caula 2019

15ª Edició de la Trobada Internacional de Poesia d’Acció i Performance- 2019

La Muga Caula 2019- Del 13 al 15 de setembre de 2019

Després de 15 edicions la trobada internacional de poesia d’acció i performance La Muga Caula arriba a la seva fi. Hi han participat més de 250 artistes que han realitzat més de 500 performances d’arreu del món. On han desplegat els seus treballs de poesia d’acció, poesia fonètica, polipoesia i performance de diferents maneres.Als i les voluntàries que col·laboren per cuinar per tots i totes, per assistir als artistes. Amb el públic entregat que conviu els tres dies i dues nits que ho porten tot en un “Totum” d’experiència. Més informació.

El Comiat d’un Projecte

La Muga Caula s’acomiadaper dos motius, un de natural i l’altre de conjuntural: Per una banda s’ha arribat a un límit logístic i d’energia personal. No tenen més espai per seguir creixent ni la mateixa energia de fa 15 anys. També consideren que les formes públiques de finançament són del tot insuficients i precàries. Tant per les quantitats atorgades, com per la forma en què s’atorguen. Així com per la manca de cap mena de valoració vers els projectes consolidats.

El llegat

Tot el llegat de La Muga Caula, es posarà a l’abast dels interessats amb l’obertura al públic d’un Arxiu en un espai físic a les Escaules i també al Museu de l’Empordà on s’hi ha fet donació de totes les edicions d’artista. També, a la Biblioteca Fages de Climent on s’ha obert una “lleixa virtual” de llibres d’art d’acció i poesia d’acció i visual i en la seva web. Tot això es continuarà alimentant amb noves exposicions, seminaris, residències i tallers, buscant la complicitat de les escoles i universitats, en definitiva La Muga Caula continua com espai d’estudi i difusió de l’art d’acció.

Tenim encara una notícia més, de cara al futur de la Muga Caula, però serà la sorpresa pel dia 15 de setembre, quan s’oferirà el pastís dels 15 anys, obra del poeta pastisser, Àngel Rodríguez i amb la presència de Marcel Duchamp meme revingut!

La Muga Caula 2019- Més informació

Data

13 Set 2019 - 15 Set 2019

Hora

Tot el dia

Etiquetes

Art

Localització

Alt Empordà