Jornada de Cultura Jueva 2020

XXIº Jornada Europea de la Cultura Jueva de Castelló d’Empúries

Jornada de Cultura Jueva 2020 – 5 i 6 de setembre de 2020

Així, la Jornada Europea de la cultura jueva té la finalitat de reivindicar i posar en valor el patrimoni jueu, la diversitat i la riquesa del judaisme. Tot això,  a través de conferències, concerts, actuacions, visites guiades i altres activitats que tenen lloc de manera simultània arreu d’Europa. Llavors, la jornada està organitzada en l’àmbit europeu per l’AEPJ (Associació Europea per a la Conservació i la Promoció de la Cultura i el Patrimoni Jueu) i a Castelló d’Empúries l’Arxiu Municipal n’és el coordinador oficial des de l’any 2012. A més, l’AEPJ compta amb la col·laboració de la Biblioteca Nacional d’Israel, comunitats jueves, museus, centres culturals i administracions locals d’arreu del continent.

També, durant aquests dies es podrà gaudir de visites guiades, i de concerts de música jueva, així com tallers i altres activitats.

Si a banda de les activitats programades a Castelló d’Empúries voleu saber quines propostes ens ofereixen des de Girona, Besalú, i altres localitats, podeu consultar l’agenda de la Jornada Europea de la Cultura Jueva a Catalunya i Balears. Esperem que un any més ens acompanyeu en aquest cap de setmana dedicat a la cultura i el patrimoni jueu.

Més informació

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

05 Set 2020 - 06 Set 2020

Etiquetes

Concert,
Exposició,
Història

Localització

Castelló d'Empúries
Categories