JEP a Peralada 2020

Jornades Europees del Patrimoni JEP a Peralada 2020

Les JEP a Peralada 2020. Doncs, el proper dissabte 10 d’octubre celebrem aquestes Jornades amb aquesta visita guiada i concert a Peralada. En aquest cas, l’activitat és gratuïta però requereix inscripció prèvia a través del Consell Comarcal al telèfon 972 51 43 55.
Llavors, el punt de trobada serà al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec, per iniciar aquesta interessant visita.
Després podrem gaudir de música al Claustre de Sant Domènec.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) és una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea.  Doncs, es celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. A més, impulsat per la Generalitat de Catalunya, l’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya. Així com també de l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

Sempre es celebra el segon cap de setmana d’octubre i les activitats són gratuites, i proposen l’obertura de portes de gran nombre d’elements patrimonials. A més  segueixen les mesures de seguretat sanitària per combatre la covid-19. Totes les activitats es poden consultar en l’agenda en línia.
Més informació JEP a Peralada 2020

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

10 Oct 2020

Hora

16:00 - 20:00

Preu

Gratuït

Etiquetes

Cultura

Localització

Peralada