JEP a L’Escala 2020

Jornades Europees de Patrimoni a l’Escala 2020

JEP a L’Escala 2020. Dissabte 10 d’octubre de 2020, 12h

Doncs, aquest dissabte, amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, espectacle musical i poètic al cementiri mariner, amb l’actuació d’Ívida Cynara.
Acte gratuït. Cal fer inscripció a través de infomuseu@lescala.cat o al telèfon 972059823

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) és una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea.  Doncs, es celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. A més, impulsat per la Generalitat de Catalunya, l’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya. Així com també de l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

Sempre es celebra el segon cap de setmana d’octubre i les activitats són gratuites, i proposen l’obertura de portes de gran nombre d’elements patrimonials. A més  segueixen les mesures de seguretat sanitària per combatre la covid-19. Totes les activitats es poden consultar en l’agenda en línia.
Més informació – JEP a L’Escala 2020

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

10 Oct 2020

Hora

12:00

Preu

Gratuït

Etiquetes

Art,
Concert,
Cultura

Localització

L'Escala