JEP a Figueres 2020

Jornades Europees del Patrimoni JEP a l’Església de Sant Pere de Figueres 2020

Les JEP a Figueres 2020 tindrà lloc el proper dissabte 10 d’octubre. Doncs, tindrà lloc una visita guiada al temple de Sant Pere a les 10 h. i concert a càrrec de la Jove Orquestra de l’Empordà (12:15 h).
Així es tracta d’una activitat gratuita i oberta a tothom. Però cal inscripció prèvia al tel. 972 51 43 55 o a cultura@altemporda.cat tot indicant noms, cognoms i telèfon de contacte. Organitza: Consell Comarcal de l’Alt Empordà.
També el dissabte 10, a les 11h i a les 17h, visita guiada ” “, amb accés al refugi antiaeri. Però cal inscripció prèvia al tel. 972 50 31 55 o a turisme@figueres.org tot indicant noms, cognoms, nº de persones i telèfon de contacte.
I llavors, el diumenge 11, de 10h a 14:30 (última entrada), portes obertes al , la fortalesa abaluartada més gran d’Europa.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) és una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea.  Doncs, es celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. A més, impulsat per la Generalitat de Catalunya, l’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya. Així com també de l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

Sempre es celebra el segon cap de setmana d’octubre i les activitats són gratuites, i proposen l’obertura de portes de gran nombre d’elements patrimonials. A més  segueixen les mesures de seguretat sanitària per combatre la covid-19. Totes les activitats es poden consultar en l’agenda en línia.
Més informació

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

10 Oct 2020

Hora

10:00

Etiquetes

Cultura

Localització

Figueres