JEP a Castelló d’Empúries 2020

Jornades Europees de Patrimoni – JEP a Castelló

JEP a Castelló d’Empúries – 9, 10 i 11 d’octubre de 2020, sota el lema Patrimoni i educació. A Castelló d’Empúries es faran activitats també el dilluns 12 d’octubre, ja que les jornades tornen a coincidir enguany amb la 13a Ruta de l’Art.

Activitats Inscrites a les JEP (gratuïtes)
Doncs, Castelló d’Empúries ha organitzat un ventall d’activitats durant els tres dies de les jornades per tal de divulgar la riquesa cultural i el patrimoni museístic del municipi. Així, el programa d’activitats, coordinat pel Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV del Departament de Patrimoni Històric i Museus de l’Ajuntament. Entre d’altres coses, inclou jornades de portes obertes, exposicions i visites als museus del municipi, amb la participació de l’Ecomuseu-Farinera, el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, la Basílica de Santa Maria i la Sinagoga del Puig del Mercadal de Castelló d’Empúries. També es podrà gaudir de la visita guiada “La Catedral de l’Empordà, la construcció d’una església gòtica” amb reserva prèvia a reserves@empordabrava.net o al telèfon 688 331 094.ç

Activitats complementàries a les JEP 2020
A més, a Castelló d’Empúries es portaran a terme altres activitats aquests mateixos dies que complementen les propostes de les Jornades Europees de Patrimoni. Podeu consultar les activitats detallades al programa segúent. Clica la imatge per ampliar.

Més informació -JEP a Castelló d’Empúries 2020

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

09 Oct 2020 - 12 Oct 2020

Etiquetes

Art,
Cultura

Localització

Figueres