Festa Major de l’Escala

Festa Major de Santa Màxima de l’Escala – 2020

Festa Major de l’Escala – Del 2 al 6 de setembre de 2020

Doncs també arriba la festa major i per això s’han preparat activitats per tots els gustos. També cal posar èmfasi que cal seguir i confirmar l’actualitat per si es suspèn algun dels actes previstos a causa de les restriccions de la pandèmia.

Així si tot va bé podreu gaudir d’exposicions, d’espectacles familiars, de concerts per grans i per joves. A més no hi faltaran les sardanes, activitats al mar, DJ i fins i tot Escape Room. I també pallassos, màgia, i fins i tot, un concert de fi de festa.

Serà una festa per passar-s’ho molt bé, esperem que la pandèmia ho deixi celebrar!

Condicions per assistir a les activitats

– Cal fer reserva prèvia a l’Oficina d’Informació i Turisme (Plaça de les Escoles s/n – 972 77 06 03) per assistir a qualsevol acte. Ja es poden començar a fer les reserves. Es poden reservar packs d’1 i/o 2 entrades. Aforament limitat per a cada activitat.

– L’accés als recintes s’efectuarà gradualment 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle/concert. Els controladors d’accessos no facilitaran l’entrada sense reserva prèvia.

– Cal respectar les distàncies de seguretat a l’entrada i la sortida del recinte. Una vegada iniciada l’activitat, no es podrà accedir al recinte.

– A l’entrada del recinte, cal fer ús del gel hidroalcohòlic que estarà a disposició del públic. Cal accedir al recinte amb mascareta i no es poden canviar les localitats ni moure les cadires de lloc.

– Els concerts de Festa Major amb la Orquestra Selvatana i el concert amb la Orquestra Escalenca tindran un cost de 4,00€. La venda d’entrades serà a la Oficina de Turisme anticipadament, i no a guixeta.

Més informació

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

02 Set 2020 - 06 Set 2020

Etiquetes

Ball,
Espectacle infantil,
Festa,
Marxa,
Música

Localització

L'Escala