Festa Major de La Jonquera

Festa Major de la Jonquera 2020

Festa Major de la Jonquera – Dimarts, 8 de setembre de 2020

Ja que la situació sanitària no permet celebrar una Festa Major amb normalitat, l’Ajuntament ha dissenyat un programa d’activitats  que es podrà seguir des de finestres i balcons.

Atesa la importància de la Festa per a la vida social i lúdica dels jonquerencs i jonquerenques, s’ha optat per  un programa alternatiu. Doncs es podrà gaudir des de les finestres i balcons, tal com es va fer per festejar la revetlla de Sant Joan.

En aquest sentit, el proper 8 de setembre, els carrers de la Jonquera acolliran a les 18h una cercavila amb els Xanquers. I també, els Tambors i els Grallers de l’Albera, així com els Gegants de la Jonquera. Des de l’Ajuntament es convida a tots els veïns i veïnes que tinguin una bona vista de la cercavila a immortalitzar el moment amb una fotografia. I llavors, penjar-la a les xarxes socials amb les etiquetes #GRÀFIC #FESTALAJONQUERA2020.

Després, a partir de les 21h hi haurà un espectacle itinerant del Trio Calavera. A més,  tancarà la jornada el piromusical a càrrec dels Diables de l’Albera i de Ràdio Cabanes. La música d’aquest espectacle  a través del web www.radiocabanes.cat i al dial 101.10 FM.

Més informació

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

08 Set 2020

Etiquetes

Espectacle infantil,
Festa,
Música

Localització

La Jonquera
Categories