Festa i Ruta de l’Anxova 2019

29ª Festa de l’Anxova de l’Escala i Ruta de la Tapa 2019

Festa i Ruta de l’Anxova  2019 – Diumenge 6 d’octubre de 2019

Ruta de la Tapa 2019 – Del 27 de setembre al 6 d’octubre de 2019

Com cada any, arriba la Festa de l’Anxova. Així serà el 6 d’octubre. Però aquest any s’han previst diverses activitats relacionades per al dia anterior. Doncs, el dissabte 5 d’octubre, hi haurà un vermut de tapes d’anxoves maridat amb vins. El preu serà 12€ i les places limitades- Oficina de turisme. Es farà a l’Alfolí de la Sal. També hi haurà un espectacle infantil; i una conferència entorn de l’anxova, a càrrec de Paula Molés, periodista especialitzada en gastronomia.

D’altra banda, aquest divendres, 27 de setembre, comença la Ruta de la Tapa de l’Anxova!  A més, en aquesta edició hi participen un total de 39 establiments. Fins el dia 6 d’octubre, els usuaris, podran utilitzar els passaports per anar tastant les diferents tapes. Llavors aniran segellant aquells establiments pels que han passat. Doncs, qui les hagi degustat totes i entregui el seu passaport completament segellat podrà votar quina ha estat la millor tapa de l’any i la més original. A més, entrarà en un sorteig d’un àpat al Celler de Can Roca per 2 pax. També qui hagi aconseguit el segell d’un mínim de 20 tapes participaran en un sorteig de  tiquets de 50 € per gastar en els comerços de l’Escala. Mentre qui segelli les 13 tapes de fora del nucli antic participarà en el sorteig d’un àpat per 2pax,

A més hi haurà servei gratuït del carrilet a Montgó i a Sant Martí d’Empúries, els dissabtes i diumenges de la ruta.

Per acabar la ruta, el 6 d’octubre, coincidint amb la jornada de la Festa de l’Anxova, hi haurà el pregó i  lliurament de l’Anxova d’Or (11.30h, a la Platja), la degustació popular d’anxoves (12h) i una cantada d’havaneres amb el grup Oreig de Mar.

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

 

Data

27 Set 2019 - 06 Oct 2019

Etiquetes

Festa

Localització

L'Escala
Categories