Festa de la Sal

XXIII Festa de la Sal de l’Escala

Festa de la Sal 2020 -12, 18 i 19 de setembre de 2020. Així, arriba aquesta bonica festa tradicional, la XXIII edició. Però aquest any s’ha hagut de reinventar amb motiu de la pandèmia que estem vivint. Per això s’han programat dos caps de setmana de concerts d’arrel tradicional i deixant per a l’any vinent les activitats que habitualment atrauen majors concentracions de públic.

Llavors, el dissabte 12 de setembre dues actuacions dobles de “Cantada marinera”, que es faran a l’espai de la Mar d’en Manassa. Seguint amb els protocols establerts per evitar la propagació de la Covid-19, el recinte tindrà un aforament limitat a un centenar de persones. A més, caldrà fer reserva prèvia, dur mascareta i respectar les mesures sanitàries.

A les 12h, cantaran els grups Oreig de Mar i La Vella Lola, i  a les 17h,  Mar Endins i Tres de Ronda. Les entrades, vàlides per als dos concerts, tenen un cost de 10 euros. També, coincidint amb el concert de la tarda, es farà una trobada de barques de vela llatina.

El dia 18 de setembre, s’obrirà una exposició dedicada a la Festa i a la memòria de la gent de mar a l’Alfolí de la Sal i també hi ha prevista una conferència sobre “la Festa de la Sal,i un homenatge a Joan Costa Gamell i Maria del Mar de Cruz Arranz.

Finalment, el dissabte 19 de setembre es tancarà la festa  amb un doble concert del cicle d’Arrel i amb Salero. Hi actuaran Josep Tero i Pep Gimeno “Botiffarra” i la seva Rondalla, a la plaça Catalunya, a les 21h. Cal fer reserva prèvia i el preu de l’entrada  és de 10€.

 

 

Descarrega el programa

Més informació

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Tags: ,

Data

12 Set 2020

Etiquetes

Festa tradicional

Localització

L'Escala
Categories