Festa de Bassegoda

43ena Festa de Bassegoda del Centre Excursionista Empordanès

Festa de Bassegoda 2020. Diumenge 27 de setembre de 2020.

Després d’un debat intern de si fer o no la Festa, la comissió de la Festa  han decidit tirar endavant. Per això manifersten que són conscients que la Festa com espai de trobada és important, però també saben que aquestes trobades seran diferents que en altres edicions. Doncs, la festa estarà emmarcada en les mesures COVID que tots i totes haurem de seguir (mascareta, mans, distància i prendrem temperatura a l’entrar, es marcarà per tal que la gent dini amb grups estables de 10 persones).
De manera excepcional, per tal de reduir el risc, aquesta edició no hi haurà ARROSSADA, per tant tothom haurà de portar-se el dinar. Tampoc es farà l’excursió a peu des d’Albanyà, ni l’estirada de corda.

Però, la resta d’activitats habituals es durant a terme: Passejada històrica a càrrec d’Òmnium Cultural, Pregó, Concert Vermut a càrrec de Covertons, Encantament de coques, Actuació dels Mini-Stress.

El CEE sempre els ha agradat que el cartell de la Festa de Bassegoda el dissenyi una persona vinculada amb l’entitat. Enguany ha estat  l’Adrià Margall.

Més informació

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Tags: ,

Data

27 Set 2020

Hora

Tot el dia

Etiquetes

Festa

Localització

Albanyà