Espectacle: Miedo d’Albert Pla

Espectacle: Miedo d’Albert Pla al Teatre Municipal el Jardí

Espectacle: Miedo d’Albert Pla. Dissabte 26 de setembre, 21.00 h – Teatre Municipal el Jardí

Doncs, el cantautor Albert Pla ens proposa un viatge íntim i molt personal. Des de la infància fins més enllà de la sepultura, el nostre fantasma interior la por es fa present.  Llavors, a l’escenari, Pla repassa en to irònic les pors de sempre, Una rere l’altra es van desgranant les cançons com una manera d’espantar o d’afrontar les pròpies pors. I finalment, la catarsi del riure, l’alliberament.

Així aquest espectacle és una barreja de recital teatralitzat, concert i tecnologia d’avantguarda. I tot al voltant d’una poètica sorprenent al voltant de la por.

Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i al web.

Durada: 1 h 20 min

Albert Pla, va publicar el seu primer disc Ho sento molt el 1990. Després ha produït una desena d’àlbums, tant en solitari com en col·laboració amb altres músics i artistes. Doncs es tracta d’una persona polifacètica i de difícil classificar. Doncs, les actuacions i gires d’Albert Pla sovint tenen un fort component teatral. Des del 2003, després de la gira-espectacle Canciones de Amor y Droga, que va rebre el premi Enderrock i el premi PEMOC al millor espectacle en viu del 2004, Pla compta regularment amb la col·laboració de l’artista Judit Farrés en les seves actuacions, amb la qual també ha dirigit el seu propi film i espectacle musicoteatral El malo de la película (2006). (Font: Wikipèdia)

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

26 Set 2020

Hora

21:00

Preu

6€/ 7,5€/ 12€/ 15€

Etiquetes

Cultura,
Música

Localització

Figueres