Empordana’t – Dia Mundial del Medi Ambient

Empordana’t – Dia Mundial del Medi Ambient a l’Ecomuseu-Farinera

Empordana’t- Dia Mundial del Medi Ambient a l’Ecomuseu-Farinera  inicia el programa 4 parcs, 4 estacions.

Doncs, es tracta d’un programa destinat al públic de natura,que vol mostrar els 4 parcs que ens envolten. Per una part el PN Cap de Creus, el PN Aiguamolls de l’Empordà i PNIN Albera. I per l’altra, el PN Massís del Montgrí, Baix Ter i Illes Medes. Així ens presenten una oferta cultural que respon a relacionar el món de la cultura i el de la natura, per reflexionar i debatre plegats sobre sensibilitats i problemàtiques actuals.

Per iniciar aquest programa el proper cap de setmana del 5 i 6 de juny, es celebrarà la primera activitat, la de primavera.Així per començar un taller d’iniciació a les aus migratòries (nivell bàsic)a l’Ecomuseu Farinera i l’endemà uns sortida d’observació als Estanys del Cortalet del Parc Natural dels Aiguamolls. L’activitat és gratuïta però cal reservar al tel. 972 25 05 12 o informacio@ecomuseu-farinera.org

Les properes activitats ens portaran a l’estiu al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, a la tardor el Paratge Natural de l’Albera i a l’hivern al Parc Natural del Cap de Creus.

L’activitat compta amb el suport del Departament de Cultura i de la Diputació de Girona.

Més informació

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

05 juny 2021 - 06 juny 2021

Hora

08:00

Etiquetes

Natura

Localització

Castelló d'Empúries
Categories