donacio de sang cabanes

Donació de sang a Cabanes

Donació de sang a Cabanes – Dimarts 17 de març de 2020, 18h – 21h
Com bé sabeu donar sang és imprescindible per salvar vides. Doncs, la necessitat que en tenen els hospitals i centres mèdics no baixarà. Tot el contrari, ara més que mai necessitem que els nostres centres mèdics estiguin ben dotats. Així, els hospitals i les campanyes de donació estan obertes per atendre donants. Però, qui tingui febre ha d’esperar 15 dies per donar sang

Hem de pensar que cada dia calen entre 800 i 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts. Llavors com que la sang caduca, cal que les donacions siguin constants. A més hi ha malalts que en tenen necessitat diària.

Per això, els espais de donació de Catalunya estan oberts per atendre els donants de sang que durant aquests dies vulguin ajudar els malalts ingressats.

El covid-19 és un virus que es transmet per via respiratòria. Requereix un contacte directe amb una persona afectada per la malaltia i durant un temps llarg i a una distància curta (menys d’un metre). Per realitzar les donacions l’equip ha preparat totes les mesures necessàries perquè no hi hagi cap risc.

Què fer? Fem Empordà

Data

17 Mar 2020

Hora

18:00 - 21:00

Localització

Cabanes
Categories