DIEVCD a Figueres 2019

Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

DIEVCD a Figueres 2019

Així, l’Ajuntament de Figueres ha preparat tota una sèrie d’activitats per commemorar aquesta diada.

Doncs un dels actes més importants serà el pròxim 25 de novembre amb un gran acte de reconeixement i homenatge a les 1.027 dones que han estat víctimes mortals per la violència de gènere. També durant l’acte, s’inclourà la lectura del manifest del 25N. I seguidament es desenvoluparà una trobada empresarial per conèixer bones pràctiques en matèria d’igualtat en món laboral.

A més d’aquesta activitat, s’ha programat diferents xerrades-tallers adreçades als alumnes de quart de secundària on es tractarà aspectes de la prevenció de les violències masclistes. Les sessions s’han programat pel 19 i 29 de novembre i 3 de desembre.

En aquest mateix sentit, també es desenvoluparà una jornada de formació, debat i reflexió en l’entorn de les relacions i violències masclistes adreçades a entitats joves de la ciutat amb la col·laboració de la Cooperativa CURCUMA el pròxim 30 de novembre.

Finalment, també s’organitzarà una sessió formativa per a la prevenció dels matrimonis forçats adreçada a professionals, el 21 de novembre. DIEVCD a Figueres 2019

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

 

Data

19 Nov 2019

Etiquetes

Cultura

Localització

Figueres
Categories