Diada Nacional

Diada Nacional de Catalunya

Diada Nacional de l’Onze de setembre a l’Alt Empordà

Diada Nacional de Catalunya 2020 o Diada de l’Onze de Setembre és la festa nacional de Catalunya i es commemora anualment recordant la darrera defensa de Barcelona l’11 de setembre de 1714. Doncs, és una festa molt sentida per tots. A més, els últims anys, i davant les complicacions que posa l’estat espanyol per la nostra sobirania, s’estan realitzant manifestacions multitudinàries a Barcelona. Però aquest any, el COVID 19 no ens deixarà, tothom s’inventarà noves fórmules per tenir present aquest dia. Ja que el nostre país continua tenint presos polítics i pels que no podem mantenir-nos indiferents. Igualment, la diada nacional és una jornada festiva per compartir amb tots els catalan@s. A més de ser un bon moment per reflexionar sobre el nostre futur com a poble i país.

La primera llei promulgada pel reconstituït Parlament de Catalunya l’any 1980 va declarar institucionalment la Diada de l’Onze de Setembre com a festa nacional de Catalunya. Així, el 2006, en l’Estatut d’Autonomia es promulgà legalment que la bandera de Catalunya, l’himne Els segadors, i la Diada de l’Onze de Setembre, eren els símbols nacionals de Catalunya

Així, molts ajuntaments preparen actes per aquell dia, i sovint el dia abans. Per això us els presentem tot seguit, clica sobre el cartell per fer-lo gran:

 

Més informació d’Agullana

Neteja popular a Bàscara

Més informació de Cadaqués

Més informació a Castelló d’Empúries

Més informació de Figueres

 Més informació de Maçanet de Cabrenys

 

Més informació Club  Excursionista Maçanetenc

Més informació de Llançà

Més informació de Palau-saverdera

Més informació al Port de la Selva

Més informació de Roses

 

Més informació a Viladamat

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

10 Set 2020 - 11 Set 2020

Etiquetes

Festa tradicional

Localització

Alt Empordà
Categories