Cursa de la dona 2019

4ª Cursa/ Marxa de la dona Vila de Figueres

Cursa de la dona 2019 – Cursa solidària

En primer lloc aquesta cursa és una iniciativa del Grup Iris. El Grup Iris són una associació d’empordaneses afectades de càncer de mama. Així amb la seva voluntat van constituir un grup de recolzament i suport per persones afectades de càncer de mama. Doncs, el seu objectiu va més enllà dels aspectes mèdics de la malaltia. Ja que el que és important és ajudar a afrontar aquest nou repte i continuar gaudint de la vida.

Per tant, la cursa de la dona Vila de Figueres, és una cursa benèfica de 5Km, on s’anima a participar-hi a totes les dones. Es pot fer caminant o corrent. I us podeu inscriure a Grup Iris

Així els homes, joves i nens poden participar directament a la cursa,però sí fent de voluntaris o donacions. Qui hi estigui interessat pot fer inscripció a la Fila Zero: sense participar en el circuit i sense dorsal podran gaudir de la samarreta rosa.

Finalment podreu recollir el dorsal al Casino Menestral C/Ample, 17 Figueres. En els següents dies i horaris:  2,6, 7, 8 de novembre de 10h a 20h i 9 de novembre de 10h a 13h.

També el grup Iris necessita voluntaris pels dies d’entrenament i el dia de la cursa. La Cursa de la Dona Vila de Figueres us necessita. Contacteu: contacte@grupiris.cat

A més, si algú de vosaltres ha patit, o pateix un càncer de mama poseu-vos en contacte amb GRUP IRIS, perquè tindreu una samarreta especial.

Recordeu que al finalitzar el procés de pagament, rebreu per mail el justificant amb el teu número de dorsal.

Cursa de la dona 2019

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

10 Nov 2019

Hora

10:00

Etiquetes

Marxa

Localització

Figueres
Categories