fira de vins lliures de les Alberes contraban

Contraban – Fira de vins lliures

IV Fira de Vins Lliures de les Alberes – Contraban

Contraban – Fira de vins lliures- Sant Quirze de Colera, a Rabós d’Empordà, 29 i 30 de març de 2020

Doncs, Contraban és una fira de vins la característica dels quals és la  mínima intervenció. Referit a intervenció química per part de la mà humana. Així, la fira té per objectiu acostar tant als professionals com al públic a aquest tipus de vi natural. i també, fent present el territori on aquest és elaborat, l’Albera. Però l’Albera té diferents cares, i la fira pretén unir les dues bandes del Pirineu. I sobretot donant projecció al vi artesanal potenciant la preservació del paisatge, fent presenta a la fira als productors amb consciència ecològica i recursos locals.
A més Contraban és la única fira de vins naturals que es celebra en i des del territori. Fent-se present en el seu lloc d’origen i fugint de les grans comercialitzadores.
Per vi natural entenem que és el vi obtingut amb el mínim d’intervenció possible. Tant en la manera de treballar el cultiu de la vinya i el raïm com en el procés d’elaboració al celler i la seva transformació en el producte final que bevem. Depenent del país i la denominació tot això pot variar.

El lloc escollit, Sant Quirze de Colera, és una de les joies del nostre patrimoni, un indret màgic i emblemàtic pels altempordanesos!

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

29 Mar 2020 - 30 Mar 2020

Etiquetes

Exposició

Localització

Rabós d'Empordà
Categories