Concert: Marc Parrot

Marc Parrot: Refugi

Concert de Marc Parrot… Micorfestival: UNA NIT PER AMOR AMB…MARC PARROT: REFUGI
Dissabte 12 de desembre, 22.30 h a la Sala La Cate de Figueres

Doncs, Marc Parrot no fa cap projecte sense que no estigui estudiat amb detall per acompanyar el públic al seu univers particular. En aquest cas. Així,  la sala La Cate serà el refugi on, a través de les cançons, ens sentirem convidats a participar d’aquest viatge, que va des de les textures electròniques a les acústiques més petites, on les cançons agafen una nova dimensió amb l’objectiu d’aflorar les emocions, per tal que músics i públic es fusionin en un sol element.

Llavors, trobar el nostre lloc i encaixar en el món és molt bàsic, però quan no ho aconsegueixes has de cercar espais propis i fer les teves escapades”, diu Marc Parrot. I d’aquesta necessitat de sentir-se còmode amb ell mateix han sorgit les deu cançons del seu últim disc, gestades al seu propi espai, una cabanya tradicional de l’Àsia.

A més, en aquesta nova faceta de cantautor intimista, l’artista ha volgut anar més enllà per gestar un directe “amb contacte directe amb la gent”.

També dir que amb aquest concert, l’Ajuntament de Figueres col·labora en la festa de cloenda del festival Microaccions per amor.

Entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a la web i, el mateix dia del concert, a la taquilla de La Cate.

Més informació- Concert de Marc Parrot
Què fer? Fem Empordà

Data

12 des. 2020

Hora

22:30

Preu

15€

Etiquetes

Música

Localització

Figueres