concentració de suport 21-2-2020

Concentració de suport 21-2-2020

Concentració de suport 21-2-2020 a la Dolors Bassa, en Charaf, l’Ibrahim i en Mouchine

Concentració de suport 21-2-2020 per mostrar-los que no els oblidem i que seguim en peu! Sopar al Puig de les Basses

Com cada divendres al Puig de les Basses, també volem estar a prop de la Dolors i els joves detinguts que es troben al mateix centre penitenciari.

Per començar, aquest divendres 21 de febrer de 2020, a les 20h també hi serem. Primer anirem a dir bona nit a la Dolors, a les 20:15h.

I llavors, escoltarem els parlaments de Mireia Mata Solsona i Albert Donaire.

Sobretot porteu calçat còmode i frontal o lot.

Tot seguit, ens quedarem a sopar ( tothom s’ho porta).


Dolors Bassa

El 23 de març de 2018, el magistrat del Tribunal Suprem d’Espanya Pablo Llarena va ordenar l’ingrés a presó de la Dolors, així com el de Jordi Turull, Carme Forcadell, Raül Romeva i Josep Rull. Llarena va argumentar presó provisional incondicional sense fiança per als cinc després de considerar que hi havia risc de fuga i de reiteració dels delictes pels quals van ser processats. També va emetre ordres de detenció europea i internacional per a gairebé tots els exiliats. Al seu torn, Marta Rovira no es va presentar i es va exiliar fora del país. Bassa fou ingressada a la presó d’Alcalá-Meco*.

El 4 de juliol de 2018 va ser traslladada al Centre Penitenciari Puig de les Basses, a Figueres. Mentre hi sigui, el centre penitenciari serà un punt de concentració i denúncia per part de les entitats independentistes de les comarques de Girona. 

Així, el 14 d’octubre de 2019 se li va imposar la injusta sentència de 12 anys de presó i d’inhabilitació per sedició i malversació.

No ho oblidem, no us oblidem ni us deixarem sols!

 

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

*Font: Wikipèdia

Data

21 Feb 2020

Hora

20:00

Localització

Figueres
Categories