Cicle de Música So de Lonh

V Cicle de Música Medieval So de Lonh a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries

Cicle de Música So de Lonh – 12 i 13 de setembre de 2020

So de Lonh comptarà enguany amb la presència de Brice Duiset, un dels més reconeguts especialistes en lírica trobadoresca

Un any més tindrà lloc a Castelló d’Empúries aquest Cicle de Música Medieval,  que es dedica  principalment a la divulgació de les músiques medievals. Així,  proposa concerts comentats, conferències, cursos, etc. So de Lonh  va néixer en el marc del Festival Terra de Trobadors que malauradament enguany no es podrà celebrar  a causa de la pandèmia.

Llavors, comptarà amb  dos concerts a càrrec de Locus Desperatus i Brice Duisit i dues conferències:  “Música i arquitectura sonora en temps del gòtic” amb  Maricarmen Gómez Muntané. I també, “ Hipòtesis de construcció dels instruments des de l’època medieval al renaixement” amb el Luthier  Marco Salerno.

Conferències

A més, hi haurà la conferència de la musicòloga catalana Maricarmen Gómez Muntané que obrirà el Cicle,  dissabte 12 de setembre  a les 16.30 h. Doncs, tindrà lloc la xerrada  “Música i arquitectura sonora en temps del gòtic”.

La segona de les conferències tindrà lloc diumenge 13 de setembre a les 17 h ,  de la mà del luthier  Marco Salerno,  sota el títol “ Hipòtesis de construcció dels instruments des de l’època medieval al renaixement”.

Per assistir a tots els actes cal reservar entrada a través de www.castello.cat o a les oficines de turisme del municipi. L’aforament és limitat i l’ús de mascareta és obligatori.

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

12 Set 2020 - 13 Set 2020

Etiquetes

Concert,
Cultura,
Música

Localització

Castelló d'Empúries