Cicle de conferències de Castelló

V Cicle de Conferències de Castelló d’Empúries 2020

Cicle de conferències de Castelló d’Empúries. Els divendres del 16 d’octubre al 30 d’octubre de 2020, de 19h a 20h.

Així, tot i la situació de pandèmia, es reinicien les conferències. La primera tindrà lloc el dia 16 d’octubre i anirà a càrrec de Josep Espigulé, amb el títol “Els quatre parcs naturals de l’Empordà i molt més”.  Llavors, Roser Julià i Baduà,  portarà a terme la segona conferència, el dia 23 d’octubre, titulada “ Una col·lecció especial: el fons d’Esteve Ripoll i Cornell”. I finalment, l’última ponència, “ Un apunt sobre el tapís de la creació de Girona”,  anirà a càrrec de la que fou  professora d’història de l’Institut Ramon Muntaner, Helena Compte i Pibernat, el dia 30 d’octubre.

A més, el cicle compta també amb dues visites comentades. Així, primer serà a  Pedret i Marzà amb Iraida Sais, Doctoranda en història de l’Art Medieval, i serà sobre “les restes de la Força de Marzà i l’església i de Sant Esteve de Pedret”. Després, la segona  ens portarà a Sant Martí d’Empúries i serà conduïda per Joaquim Tremoleda i Trilla, amb el títol de “l’Abandonament d’Empúries a la Capital Comtal. Novetats de la recerca”.

Totes les conferències es portaran a terme a les 19 h a la Sala Gòtica i tindran aforament limitat. Per assistir-hi cal reservar entrada a www.castello.cat.

No us ho perdeu!

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Hourly Schedule

Dia 1

Data

31 Oct 2020

Hora

19:00

Etiquetes

Art,
Cultura,
Història

Localització

Castelló d'Empúries