66butaques Acció Musical

Acció Musical a La Cate de Figueres

Doncs, tot i la pandèmia, el cicle de concerts 66butaques Acció Musical persisteix. Així, ho possibilita un canvi d’espai, nou format i més aforament. Com s’havia plantejat, els concerts tindran lloc cada tercer divendres de mes.

Llavors, per tal de mantenir les distàncies de seguretat i les mesures de prevenció i seguretat establertes, les tres actuacions d’aquesta tardor i les de properes edicions es traslladen a la Sala La Cate fins a proper avís. La primera edició clourà amb els concerts de Rusó Sala, Ferran Palau i Marina Herlop, els quals estaven programats per la primavera d’aquest any; però es van haver de posposar arran de l’esclat de la pandèmia.

Divendres 16 d’octubre el cicle reprendrà la programació amb l’actuació de l’empordanesa Rusó Sala

Després, divendres 20 de novembre amb Ferran Palau,

La primera edició del 66butaques culminarà el divendres 18 de desembre amb l’actuació de la pianista, cantant i compositora Marina Herlop.

Gràcies a aquest gir a nivell d’espai i de producció tècnica, el qual permetrà dur a terme els concerts amb la seguretat, la ventilació i les distàncies de seguretat necessàries. També gràcies a la bona acceptació del projecte per part del públic i dels artistes participants, el projecte del 66butaques ja està preparant la seva segona edició. La nova tanda de concerts, que també tindran lloc el tercer divendres de cada mes a la Sala La Cate de Figueres, es realitzarà de gener a juny de 2021. A més, comptarà amb una programació que promet mantenir la qualitat de les actuacions i oferir una nova proposta musical única a la capital

Més informació i entrades 66butaques Acció Musical

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

20 Nov 2020

Hora

22:00

Preu

8€/ 10€

Localització

Figueres