66BUTAQUES Acció Musical

Acció Musical a La Cate de Figueres

Doncs, tot i la pandèmia, el cicle de concerts 66butaques Acció Musical persisteix. Així, tindrem la sort de poder gaudir d’una segona edició. Com s’havia plantejat, els concerts tindran lloc cada tercer divendres de mes.

Llavors, per tal de mantenir les distàncies de seguretat i les mesures de prevenció i seguretat establertes, les actuacions que ara es presenten es realitzaran a la Sala La Cate.

Divendres 22 de gener el cicle s’iniciarà  amb l’actuació de Penélope, els figuerencs ens presentaran el seu primer disc. No us ho podeu perdre!

 

Després, divendres 19 de febrer de 2021 ens trobarem amb Anna Andreu

Així, el 19 de març podrem gaudir del concert de Jorge da Rocha i el seu tercer àlbum BLAU.

Llavors, el 16 d’abril serà el torn de Lil Russia& Jahzzmvn, amb músiques que transpiren energia urbana.

Acabarem el 21 de maig amb Flamaradas, i el seu nou disc El Rumor Eterno de la Autopista.

I encara al juny, ens espera un concert a l’aire lliure per celebrar el final d’aquesta segona edició. Properament sabrem més coses!

Gràcies al canvi d’ubicació, a nivell d’espai i de producció tècnica, el qual permetrà dur a terme els concerts amb la seguretat, la ventilació i les distàncies de seguretat necessàries; també, gràcies a la bona acceptació del projecte per part del públic i dels artistes participants, el projecte del 66butaques ha pogut presentar la seva segona edició. La nova tanda de concerts, que també tindran lloc el tercer divendres de cada mes a la Sala La Cate de Figueres, es realitzarà de gener a juny de 2021. A més, la programació manté la qualitat de les actuacions de la primera edició, així com un estil propi, oferint una nova proposta musical única a la capital

Més informació i entrades 66butaques Acció Musical

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

21 maig 2021

Hora

20:30

Preu

5€ /12€

Etiquetes

Concert,
Cultura

Localització

Figueres