1ª Cursa Els Passadors- Suspès

1ª Cursa de Muntanya: Els Passadors a Portbou 

1ª Cursa Els Passadors –  2 Traçats de 15Km i 8Km. Caminant o corrent! Nova Data 27 de setembre de 2020

Així, Els Passadors és una cursa de muntanya que té lloc al poble de Portbou, a l’Alt Empordà. Enguany serà la seva primera edició i se celebrarà el dia 5 d’abril del 2020. Doncs, es tracta d’un esdeveniment sense ànim de lucre que té com a objectiu principal donar a conèixer el territori del municipi de Portbou. Ja que és un indret ideal per a la pràctica del trail running.

Molts de quilòmetres de muntanya i bosc amb unes vistes al mar espectaculars. A més, no ens oblidem, que aquests paratges s’inclouen en l’Espai d’Interès Natural de l’Albera. Doncs, uns llocs excepcionals, amb molts camins que travessen la frontera i d’altres que van cap a l’interior o cap al mar.

Amb tot això, aquest projecte busca la unió entre la cursa de muntanya i la història del territori fronterer. Volent rendir homenatge a la figura del passador i al poble de Portbou.

El recorregut llarg de la cursa és de 15,36 km, amb un màxim de 729 m de desnivell positiu. I el recorregut curtde la cursa és de 8,7 km, amb un màxim de 360 m de desnivell positiu.

Descobreix el Nord en tots els seus sentits!

Més informació i inscripcions

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Tags: , ,

Data

27 set. 2020

Preu

10€/ 15 km - 8€ / 8 km

Etiquetes

Marxa,
Natura

Localització

Portbou
Categories