EmpuriaTApes a Empuriabrava i Castelló

Ruta de tapes – EmpuriaTApes

EmpuriaTApes a Empuriabrava i Castelló del 2 a l’11 d’octubre de 2020. Ganes de gastronomia.

Així, la quarta edició d’EmpuriaTapes se celebrarà  enguany el mes d’octubre. Doncs, l’objectiu és dinamitzar la gastronomia del municipi i promoure i fomentar activitats. Ara, és una època de l’any que encara permet gaudir de l’entorn natural i patrimonial del nostre municipi. A més aquest any coincidirà amb la Ruta de l’Art de Castelló.

Llavors, en aquesta edició, per tal d’adaptar-nos a les mesures de prevenció de la Covid-19, tota la informació es podrà consultar a  través de la pàgina web . Així podreu  descobrir les diferents creacions culinàries que ofereix cada establiment així com la seva ubicació i horari del servei, en 5 idiomes diferents. En total es podran tastar 33 tapes  en 33 restaurants diferents,  cada una per tres euros i acompanyada d’una beguda.

Sorteig i concurs
EmpuriaTApes dona també l’oportunitat de participar en un sorteig a totes aquelles persones que , a través de la pàgina web,  votin la tapa que més els ha agradat.  Així mateix, la tapa més votada serà la guanyadora d’EmpuriaTApes 2020.

Ja ho veieu, una bona manera de gaudir de la gastonomia i conèixer els bars i restaurants d’Empuriabrava i Castelló.

Més informació – EmpuriaTApes a Empuriabrava i Castelló

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

02 Oct 2020 - 11 Oct 2020

Preu

3€ tapa + beguda

Localització

Castelló d'Empúries

Localització 2

Empuriabrava
Categories