CULTURA- Esdeveniments culturals

Cultura

La cultura és efervescent i intensa a l’Alt Empordà. Si entenem l’amplitud d’aquest mot, els ajuntaments, centre cívics, biblioteques però també un gran nombre d’associacions ens permeten gaudir constantment d’esdeveniments culturals. Així com presentacions de llibres, espectacles culturals, conferències, xerrades, poesia… de fet tot és cultura.

Però cultura en el fons ho és tot: música, teatre, festivals, art, …

Doncs, la comarca consta de centre culturals molt actius com són la Biblioteca Fages de Climent de Figueres, programacions dels teatres de Figueres i de Roses, exposicions i activitats de museus com l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries, el MUME de la Jonquera o el MAC d’Empúries,.. Trobem al costat dels grans centres culturals, un gran nombre d’esdeveniments. Activitats creades des de la societat civil, o agendes d’actes dels nostres 68 municipis. Ens agradaria que tot arribés a tothom. Ja que l’energia cultural col.lectiva és la força de la terra.

#femEmpordà #AltEmpordà #Empordà #cultura #esdevenimentsculturals #conferències #xerrades #llibres #presentacions #espectacles #actesculturals