CONTACTE FemEmpordà

QUI SOM?

Contacte: Som gent que creiem en el que fem i que volem que les coses vagin millor per a tothom. Pensem que en aquesta comarca fantàstica farcida d’activitats i voluntats ens falta assabentar-nos de què fa el veí per poder compartir i gaudir plegats de tot el que s’esdevé.
#FemEmpordà vol ser una agenda comarcal, un lloc on tothom que faci algun esdeveniment a la comarca, sense ànim de lucre, pugui fer-se més visible, amb l’objectiu de fer-nos veure tot el que tenim i la trempera activa de la comarca de l’Alt Empordà.
Us advertim que som crítics amb el nostre entorn, així que sovint ens posicionarem sobre el que succeeix a través de les xarxes socials. L’Alt Empordà ens importa i per això volem opinar, i ens agradaria que vosaltres també ho féssiu!
De moment volem ser una agenda però ens agradaria anar més enllà… ens ajudeu? Contacte: info@fememporda.com                                      

 

I nosaltres…

La Marmota està sempre atenta. Escolta, percep i es posa en el teu lloc, per això el que tu demanis serà com ho havies imaginat.
És que els ulls de la Marmota saben captar colors i matisos, i transformar-los en el que desitgis: una imatge de marca, un cartell, una web, packaging… etc.
La Marmota és sensible, dolça, generosa, amable, intel.ligent, empàtica i divertida.
Els seus treballs tenen sentiment, els sentiments que tu hi vulguis posar.
Coneix-la!

 

A vegades ens cal una paraula, una frase, text,
&companyia us pot ajudar.
Copywriter, creadora de textos, storytelling, buscadora de solucions, imatges i idees. Necessites text per la teva web, un tríptic, dissenyar una visita guiada,…
Doncs, contacta’ns! info@fememporda.com

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Vols fer-nos arribar algun esdeveniment? Tens algun dubte, alguna pregunta, alguna suggerència?
No dubtis en escriure’ns i mirarem de respondre’t el més aviat possible!

V