“I tu, ets masclista?”


Xerrada: “I tu, ets masclista?” a Sant Pere Pescador

“I tu, ets masclista?” de l’Alba Alfageme i Casanova. Per començar ella és dona, mare, feminista i psicòloga i ha centrat la seva vida professional i personal en la lluita i defensa dels drets de les dones. Així, ha crescut gaudint de la vida, però alhora havent de fer front a experiències complexes i difícils pel sol fet de ser dona. Aquest fet, l’ha portada augmentar el seu compromís en la lluita contra el masclisme.

Llavors també ha treballat al Departament d’Interior coordinant polítiques públiques de seguretat en l’àmbit de l’atenció a les víctimes. Així també imparteix docència en diferents graus i màsters universitats en l’àmbit de la victimologia i l’atenció psicològica en situacions d’emergència. És supervisora de diferents equips de professionals que treballen en l’àmbit de la violència i consultora en temes de gènere.

Afortunadament, el proper 5 de setembre a les 19:00h, el Casal Cultural de Sant Pere Pescador acollirà una xerrada contra la violència masclista. Mirades, paraules, gestos, bromes sexistes, gelosia, insistència, menyspreu, insults, control, humiliacions… quantes situacions d’aquest tipus passen pal nostre poble? I a les nostres festes?

La xerrada és oberta a tothom.

Més informació

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

05 Set 2019

Hora

19:00

Localització

Sant Pere Pescador