Festival PoemEstiu 2019


Festival PoemEstiu 2019- Festival de Poesia de l’Empordà

Festival PoemEstiu 2019 – Del 19 de juliol al 9 d’agost de 2019

El divendres 19 de juliol s’inaugura el Festival Poemestiu 2019 amb un recital ben especial, amb la col·laboració d’Òmium Cultural de Figueres. Serà el recital de Figueres a l’IES Muntaner. Comptarà amb els poetes Carles Duarte, Rosa Font i Jaume Busquet i l’arpista Anna Godoy.

El 20 de juliol a les 8 del vespre, hi haurà el recital inaugural del celler La Vinyeta de Mollet de Peralada. L’acte es celebrarà amb tres poetes. Lídia Herbera, i d’altra banda, l’espectacle poètic-musical “Elles i ells”, a càrrec d’en Jaume Calatayud i en Vicente Monera.

El poemari d’en Quim Ponsa “Nus” serà presentat a Can Massot de Darnius. Serà el dia 21 de juliol a les 8 del vespre. L’acte també comptarà amb un petit concert del cantautor Jules.

El recital de Navata serà a les 12 del migdia del 27 de juliol al bar El Sindicat. Es convidarà a un gelat a tots els assistents. Amb Mariola Pérez, Sun Estarriol, Ernest Pibernat, Carme Llaona, Glòria Bassols, Carme Pagès, Lluís Bosch i Quim Ponsa i Albert Cuevas. Entrada gratuïta i molta frescor assegurada al bar!

El 8 del 8 a les 8h, a la plaça major de Darnius, hi haurà un concert ben especial: Joan Artigas i Sergi Sirvent. Cantaran poemes de Carner, Foix, Riba, Papasseit… Gratuït i amb més poesia que mai.

El 9 d’agost a les 8 del vespre es lliuraran els Premis Poemestiu La Vinyeta ’19 al celler La Vinyeta de Mollet de Peralada, amb un concert de Liv Hallum + Ivan Garriga. També es celebrarà el recital de poesia de les premiades i un sopar sota les estrelles, que inclourà astronomia.

Festival PoemEstiu 2019

Descarrega el cartell

Més informació

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

 

Data

19 Jul 2019

Hora

Tot el dia

Etiquetes

Art,
Concert,
Cultura,
Música

Localització

Figueres