Festa de Sant Cebrià 2019


Festa Major de Sant Cebrià de Vilafant

Festa de Sant Cebrià 2019 – 13, 14 i 15 de setembre de 2019

La programació de la festa de Sant Cebrià arriba farcida d’esdeveniments per tots els gustos. Així el divendres 13 de setembre hi haurà moltes activitats per la mainada. Així per exemple, jocs gegants, concentració de capgrossos casolans i cercavila, i com no, el pregó de festa major! A més el divendres es rematarà amb la festa jove: amb concerts, foodtrucks i batucada.

El dissabte 14 de setembre: bàsquet, judo, circuit de bicicletes… Però també visita guiada al jaciment arqueològic de Palol Sabaldòria. I a la tarda l’espectacular Baixada de Carretons. Sens dubte una experiència que posa al límit als enginyers més creatius. Després hi haurà activitats i xocolatada pels més menuts al recinte firal. Al vespre concert i a la nit ball!

Festa de Sant Cebrià 2019

I divendres 15 de setembre, hi haurà la 8ena Caminada Popular, torneig de futbol sala, i visita cultural al Vilafant del 1900. Qui ho prefereixi podrà fer ioga en família, anar a l’ofici solemne, o degustar les exquisides Pomes del Relleno. Tot això amb Radio Vilafant al carrer.

Just a les 13h, sardanes a la plaça i vermut popular. I per acabar la festa, a la tarda, futbol, animació infantil, i cantada d’havaneres amb rom cremat.

Una súper festa major!

Consulta programació

Descarrega el cartell

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

 

 

 

 

 

 

Data

13 Set 2019 - 15 Set 2019

Hora

Tot el dia

Etiquetes

Espectacle infantil,
Exposició,
Festa,
Música

Localització

Vilafant