Dia Internacional dels Museus al MAC-Empúries

Dia Internacional dels Museus al MAC-Empúries

El Dia Internacional dels Museus al MAC-Empúries, impulsat per l’ICOM (International council of Museums) se celebra cada 18 de maig des de l’any 1977 a tot el món.

PROGRAMA: 

Portes obertes
10h a 24h
Durant tot el dia, portes obertes al jaciment i al museu. Accés gratuit també a les audioguies del jaciment, i a l’audiovisual del criptopòrtic dins el seu horari de visites ( de 13h a 14h).  A partir del capvespre i fins les 24h es podrà visitar lliurement la ciutat grega i el museu.

Visita virtual
Itinerari amb un guia del jaciment per conèixer els espais públics de les dues ciutats: l’àgora d’Emporion i el Fòrum d’Emporiae, amb les ulleres de realitat virtual.
Activitat gratuïta amb aforament limitat.

Horari: es faran dues sessions a les 18h, i a les 19h /gratuït amb reserva prèvia imprescindible.

Empúries al capvespre
20h a 21,30h
Una visita a la ciutat grega i romana d’Empúries plena de sorpreses, conduida per diversos personatges que ens descobriran els racons i la història de la seva ciutat, i gaudirem amb  de  la màgia que desprèn aquest indret únic durant la posta de sol.
Activitat gratuïta amb aforament limitat i reserva prèvia imprescindible.

La festa dels museus
A partir de les 21,30h aprox.
A la terrassa del museu celebrarem la nit dels museus oferint una copa de vi i un aperitiu als participants de la visita al capvespre i a totes aquelles persones que estiguin gaudint lliurement de la visita jaciment.

A les 22h i a les 23h

els guies i arqueòlegs del jaciment faran una petita visita comentada al museu.Cal que feu reserva prèvia per les dues sessions de la visita virtual i la visita d’Empúries al capvespre

*En cas de pluja s’anul·len totes les les activitats programades, i el museu tancarà a les 18h com cada dissabte, mantenint jornada de portes obertes

Reserva

La reserva només serà efectiva si rebeu un correu de confirmació del servei de reserves del MAC-Empúries. En cas de no rebre’l poseu-vos en contacte amb el servei de reserves, per telèfon al 972 77 59 76 o bé al correu reservesempuries@gencat.cat

Dia Internacional dels Museus al MAC-Empúries

Data

18 Mai 2019

Hora

Tot el dia

Etiquetes

Art,
Cultura,
Exposició

Localització

L'Escala