Concurs Joan Trayter 2019


5a edició del Concurs de Música Jove Joan Trayter

Concurs Joan Trayter 2019- Dissabte 7 de setembre de 2019

Aquest dissabte arriba la 5a edició del concurs de música jove Joan Trayter que organitza AViC Figueres. Com cada any a la Plaça de l’Estació de Figueres a partir de les 20 h.

Com sempre tres grans grups arriben a la final, dels que segur que sentirem a parlar molt d’ells en el futur.
Però recordeu. Per començar MIM:  
és una banda de rock alternatiu de La Sénia (Tarragona). Veritablement influenciats per grups com: Biffy Clyro, Berri Txarrak o Don Broco, entre molts altres. Així amb un EP (“Espècies”) al mercat, produït per Mark Dasousa i enregistrat a Atomic Studio, i el seu nou EP “Illa desconeguda”, produït per Zafra Music, us agradaran.

També,  On Our Way neix el 2017 amb la inquietud de 3 joves, Míriam, Carles (guitarra) i Arnau. Llavors a principis del 2018, s’hi van unir en Gabriel i l’Òscar donant forma al grup. Per començar LP  “Words Of Yesterday” conté 6 cançons amb sentiment que van des de la suavitat a d’altres més rockeres.

I finalment, Alison Darwin és un trio d’indie rock que combina un so fresc i eclèctic amb la nostàlgia dels noranta.
.A través d’una potent veu femenina, parlen de temes que van des de la crítica a la societat actual, fins a altres més introspectius. Així, a l’abril van publicar el seu EP debut ‘Find Your Freedom’, que els ha portat a presentar-lo en ciutats com Madrid, Bilbao i Alacant, entre d’altres.

I després del concurs:
.🌭
Botifarrada gratis 🆓 i servei de bar 🍻
I per acabar, a les 22:30h  Concert amb els BANANNA BEACH ‼️

Descarrega el cartell

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà
.

Data

07 Set 2019

Hora

20:00

Etiquetes

Concert,
Música

Localització

Figueres
Categories