Aniversari BTT Senglanassos 2019


25º Aniversari del Club BTT Senglanassos de Maçanet de Cabrenys

Aniversari BTT Senglanassos 2019 – Dissabte 7 de setembre de 2019
Jornada de celebració del 25é aniversari de la fundació del club. Així per celebrar-ho, han preparat diverses activitats, per a tots els públics. Amb aquest fi, conviden a tothom a passar un dia molt especial!

Matí:

Per començar les 9h del matí,  una sortida amb btt pels voltants de Maçanet.
Més tard, al migdia, 13h, es farà un àpat popular a la zona del pumptrack,en una carpa habilitada. També obert a tothom que ho desitgi (prèvia inscripció).

Tarda:
Llavors, a les 16.30 h de la tarda, farem la 2a edició de l’inicia’t a l’enduro btt. De fet, l’activitat està adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys. Amb això hauran de superar diferents circuits btt amb certa dificultat tècnica, i de caràcter no competiu. Cal esmentar, que serà obligatori, l’ús del casc i guants. Tots i totes les participants, rebran un obsequi per part del club.
I també, a les 19 h, arribarà el torn dels parlaments i agraïments a la gent que ha fet possible que el club pugui celebrar aquest aniversari.
I per acabar la jornada de la manera més distesa, farem un fi de festa amb música en directe, servei de bar, i s’obrirà el pumptrack.

Aniversari BTT Senglanassos 2019

Inscripcions

Més esdeveniments

Què fer? Fem Empordà

Data

07 Set 2019

Hora

09:30

Etiquetes

BTT,
Festa

Localització

Maçanet de Cabrenys
Categories